^Mergi Sus
Get Adobe Flash player

Baza materială

 

Grădiniţa dispune de spaţii de învăţământ, (11 grupe cu program prelungit), care sunt amenajate conform particularităţilor de vârstă,27 grupuri sanitare, 1sala de joc/multifuncțională, o sală de ședințe multifuncțională- cabinet metodic/ biblioteca, un cabinet pentru consiliere psihopedagogică și logopedie,  2 terase de joc, 11 vestiare pentru preșcolari, blocul alimentar, 3 magazii de alimente, 1 magazie pentru materiale de curățenie, 1 magazie pentru materiale casate, un vestiar pentru personalul administrativ, 11 săli de mese, un cabinet medical, un izolator medical, o spălatorie,  un spațiu pentru călcat , 2 oficii pentru lenjeria curată,  un birou administrativ, un birou contabilitae, un birou director.

Spaţiile sunt dotate cu  vitrine, mese, scaune ergonomice, paturi, vestiare, faianţă, gresie, covoare si mobilier adecvat

S-a îmbogăţit baza materială a grădiniţei cu vitrine necesare amenajării sălilor de clasă, holurilor grădiniței și cabinetului medical.Există în dotarea grădiniței 2 lifturi pentru hrana preșcolarilor și unul pentru lenjeria curată. Poliția Locală asigură intervenția în caz de intrare prin efracție, semnalat de sistemul de efracție și supraveghere video.

Biblioteca gradinitei, ca si punct de documentare, este dotată: carte ştiinţifică, beletristică, de specialitate, cărţi pentru copii , totalizând un număr de 2120 volume,  iar la nivelul fiecarei grupe exista câte o bibliotecă proprie cu carţi, reviste si albume, etc. pentru copii, specifice varstei. Toate cărţile ofera copiilor si cadrelor didactice o gamă larga de posibilităţi şi sunt păstrate in condiţii foarte bune, în spaţii special amenajate

Împreună cu părinţii, cadrele didactice au reuşit să amenajeze centrele de interes din sala de grupă , constituind miniateliere de activitate pentru copiii-  centrul tematic amenajat corespunzător, colecţii cu materiale din natură, pentru sectorul ştiinţă şi artă,  seturi pentru jocul de creaţie şi construcţie, materiale didactice adecvate pentru fiecare zonă , respectînd particularităţile de vârstă.

Sălile de grupă au o dublă funcționalitate: de desfășurare a programului instructiv-educativ si de odihnă pentru copii, dupa masa de prânz.

Acestea sunt dotate cu paturi corespunzatoare, cu saltele si lenjerie adecvată.

Blocul  alimentar, are ca anexe  3 magazii pentru conserve, legume şi fructe, şi una pentru carne şi produse lactate, cu 6 frigidere. Sălile de mese sunt dotate corespunzator cu mobilier adecvat vârstei. Aici, copiii servesc micul dejun, prânzul si gustarea de dupa-amiaza, pregatite in conditii corespunzatoare in bucataria proprie, Deținem autorizație DSP și DSV.

 

Cabinet logopedie amenajat corespunzător, în care funcționează săptămânal doamna prof.  logoped Antici Doina, și doamna consilier Măroiu Eugenia.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Copyright © 2014 - 2024 Gradinita Nicolae Romanescu. Rights Reserved.