^Mergi Sus
Get Adobe Flash player

Grupele grădiniţei

 

   Spațiul  educational al gradinitei este conceput în baza cerințelor curriculum-ului preșcolar pentru a permite realizarea diferitelor tipuri de activități. În fiecare din cele 11 grupe există cel puțin două zone, cea zgomotoasă și cea liniștită, precum și un loc foarte clar stabilit pentru centrul tematic. Mobilierul ergonomic este funcțional, materialele sunt așezate la vedere, astfel încât să se asigure accesul           preșcolarilor la ele,  fiind selectate în funcție de vârsta și interesele manifestate.

              

   In fiecare din cele unsprezece sali de grupă, cu o capacitate de maxim 25 de preșcolari fiecare,  există o mini - biblioteca proprie, pentru preșcolari, jocuri creative, stimulative în concordanță cu tema de studiu abordată, truse pentru jocurile de creație, planșe, jetoane, material didactic corespunzător, toate pentru a permite realizarea unui act didactic de calitate.

              

 

   În dotarea spațiilor de învățământ sunt   3 combine audio,  5 radiocasetofoane,   3 CD-playere,  aparate foto, 8 televizoare color conectate la rețea, 2 camere foto - video. Există calculator conectat la internet în fiecare sală de grupă, pentru a se asigura un învățământ modern, la standarde actuale.

 

    Cabinetul logopedic are oglindă logopedică, canapea,  mobilier adecvat, materiale didactice care să stimuleze activitatea copiilor în vederea corectării tulburărilor de vorbire.

    Terasele sunt foarte încăpătoare, dotate cu tobogane și căsuțe din plastic incasabil, balansoare și biciclete, pentru a se asigura un mod plăcut de petrecere a timpului în aer liber, pentru preșcolarii care frecventează grădinița noastră.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Copyright © 2014 - 2024 Gradinita Nicolae Romanescu. Rights Reserved.