^Mergi Sus
Get Adobe Flash player

Noutăţi

 

      Cu ocazia desfășurării simpozionului international ,,ROLUL PROIECTELOR EDUCAȚIONALE ÎN FORMAREA PERSONALITĂȚII COPILULUI ȘI DEZVOLTAREA PROFESIONALĂ A CADRELOR DIDACTICE”, în 23 martie 2013, au fost prezente 150 de cadre didactice din 11 județe ale țării și  Vidin,  Bulgaria, participând direct la acțiune.

      Cele 6 cadre didactice  din Bulgaria au prezentat materialul pregătit în limba engleză, pe cele 3 secțiunii,  iar în cea de-a IV-a, au expus lucrări realizate în cadrul proiectelor educaționale de parteneriat, alături de cele realizate de ceilalți participanți, însumând un total de 140,  care au fost premiate de juriul constituit din inspectori școlari și cadre didactice, membri ai comisiei de organizare și coordonare.

     Grădiniţa noastră a fost organizatoare a EXPOZIȚIEI CONCURS în cadrul Simpozionului Internațional,,ROLUL PROIECTELOR EDUCAȚIONALE ÎN FORMAREA PERSONALITĂȚII COPILULUI ȘI DEZVOLTAREA PROFESIONALĂ A CADRELOR DIDACTICE”, desfășurat în colaborare cu  unități școlare din Turcia, Franța, Portugalia și Bulgaria, precum și din peste 10 județe ale țării.Cu prilejul lansării expoziției și deschiderii sesiunii de comunicări, pe secțiuni,  preșcolarii, sub îndrumarea educatoarelor, au prezentat dansuri tradiționale, specifice țărilor partenere în proiectul multilateral Comenius.

     Pentru jurizare, am invitat inspectori școlari  și  cadre didactice specializate în domeniul artistico-plastic.

     În cadrul proiectului multilateral Comenius, ,,ACTIVE FOR EU”, s-a organizat în 27 februarie 2013, simpozionul județean ,,PROIECTUL EDUCAȚIONAL EUROPEAN-CONTEXT ACTIV DE ÎNVĂȚARE ȘI DEZVOLTARE” la care au partcipat 34 de cadre didactice din județul Dolj,  fiind monitorizat  de C.C.D. Dolj.

     Faza Județeană a concursului de cunoștințe generale,,Măria Sa, Copilul” din 14 iunie 2013, s- a desfășurat la grădinița noastră,ca centru de concurs,  fiind  prezenți 89 de preșcolari, de la unitățile școlare repartizate. Cadrele didactice din grădiniță au asigurat supravegherea acestora, iar comisia de evaluare stabilită de inspectorul de specialitate a evaluat lucrările. Rezultatele centralizate, au fost înaintate la timp, întreaga acțiune desfășurându-se foarte bine.

Copyright © 2014 - 2024 Gradinita Nicolae Romanescu. Rights Reserved.